середа, 17 грудня 2014 р.

Як декорувати ванну до нового року?

Ваша ванна кімната, ймовірно, навіть у святковий сезон буде одним з найбільш використовуваних місць у будинку. А особливо, коли ваш будинок буде наповнений гостями, які зайдуть розділити з вами різдвяний настрій. У зв’язку з цим, стає важливо, щоб кожна частина вашого будинку була наповнена теплом і атмосферою зимового сезону. Включає інтер’єр ванної кімнати.
Ми розповімо вам як оновити декор ванної кімнати, щоб підтримати в цьому маленькому приміщенні настрій сезону новорічних свят. Є прості способи зробити це, не здійснюючи великих фінансових витрат.
1. Один з творчих способів перетворити вашу ванну кімнату — це використовувати декор та аксесуари для ванни в традиційних новорічних кольорах: червоному, зеленому, білому, синьому, золотому і срібному. Рушайте в один з гіпермаркетів і купите святкові стаканчики для зубної щітки, а також рушники, фіранку в душ, тримачі для мила, килимки і так далі.
2. Рослини додають рідкісну красу дому. І ванна кімната не виняток. Купуйте мініатюрне деревце і залиште його на стільниці або на туалетному баку, якщо він досить плоский. Ви можете прикрасити дзеркало ялиновими гілками, при бажанні.
3. Якщо у ванній кімнаті передбачені картини, то на час свят ви можете замінити зображення рамках на незвичайні зимові пейзажі або навіть мультяшного діда морозу, якого намалювала ваша донька.
4. Незвичайні таблички для ванни або дошки з гачками також можуть зіграти свою роль в оформленні.
5. Зрештою, найбільш традиційний декор у вигляді гірлянд або святкових куль є резонним рішенням для ванної кімнати.
6. Приймати ванну при свічках — це особливий вид розслаблення, а у святковий сезон звичайні свічки варто замінити на красиві різдвяні варіанти.

Немає коментарів:

Дописати коментар