пʼятниця, 19 грудня 2014 р.

Родзинка, яка точно відрізнить Вас на святі

Ви маєте намір здивувати гостей? Тоді це точно для Вас. Торт-Вівця або торт-Коза. Колись бачили або пробували такий? Не кажучи вже про приготування! Безсумнівно, такому торту точно здивуються всі гості, друзі, близькі. Торт у вигляді Кози (Вівці) можуть також зробити на замовлення, але ціни на такі торти не низькіtortkoza Декор дома к Новому году 2015 – Козы (Овцы)tortovca2 Декор дома к Новому году 2015 – Козы (Овцы)tortovca Декор дома к Новому году 2015 – Козы (Овцы)

Торт-Коза або торт-Вівця робиться так само, як будь торт з мастикою. Мистецтво приготування таких тортів - не один день практики. Тому, краще перед Новим роком трохи потренуватися, щоб відточити майстерність.

Чекаючи Новий рік 2015 (Кози, вівці) обов'язково привітайте рідних і близьких. У цьому допоможуть листівки у вигляді тварин ручної роботи. Зробити листівку-вівцю або листівку-козу легко, вивчивши трохи майстер-класів в інтернеті. Ваш рідні будуть щасливі такій увазі й турботі, а овечка або коза подарує їм позитивні емоції.

Немає коментарів:

Дописати коментар